Tobulas duetas: anakardžių šilko švelnumas ir subtilus migdolų saldumas. Skalsus ir sotus, tikras energijos užtaisas, kupinas vertingiausių abiejų rūšių riešutų savybių. Nenuobodiems pusryčiams, nepamirštamiems užkandžiams!
-
Pagamintas iš 100% riešutų
-
Tinkamas veganų ir vegetarų mitybai
-
Daug baltymų ir sveikų riebalų
-
Be pridėtinio cukraus/druskos/palmių aliejaus/ be glitimo/be gmo
-
Be papildomų dažiklių, skonio priedų ir konservantų
-
Pagamintas Lietuvoje
Prekės gaminamos specialiai pagal Jūsų užsakymą ir pristatomos per 1-5 darbo dienas.
Migdolų-Anakardžių riešutų kremas.
Sudedamosios dalys: 50% migdolų 50% anakardžių kepinti riešutai.
Alergenai: migdolų ir anakardžių riešutai. Gali būti kitų riešutų (tame tarpe ir žemės riešutų) pėdsakų.
Sandėliuojant gaminio paviršiuje gali nusistoti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus - tai natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių (išmaišykite prieš vartojimą).
Laikymo sąlygos: Laikyti +2 - +25 C temp., sausoje tamsioje vietoje.
Geriausias iki: 6 mėnesiai, užsakius pristatoma su ne mažesniu kaip 3/4 galiojimo terminu.
Energinė vertė 100g.: 2554kJ. (617kcal.), riebalai 51,4g. (iš kurių: bendras sočiųjų riebalų rūgščių skaičius - 6,6g), angliavandeniai 19,5g.(iš kurių: bendras cukrų kiekis - 7,4g.), maistinės skaidulos 9,7g., baltymai 24g., druska <0,0g.
Rekomendacijos vartojimui:
Skanus ragaujamas vienas, puikus kompanionas prie kavos ar arbatos.
Dar skaniau valgomas užteptas ant obuolio ar kriaušės riekelės, banano, ananaso ar braškės - arba tiesiog ant kasdienės baltos duonos.
Mėgstantiems gaminti pieno kokteilius ar kepinius - tai puikus ingredientas suteikiantis naują charakterį Jūsų pamėgtiems skoniams.
Sukiojimąsis virtuvėje Jums ne svetimas? Ruoškite padažus, pagardus, marinatus, kurių užpildas - riešutų kremas.