Visorių g. 2, Vilnius
Akcija -25%
Sutaupote - € 1000
€ 2999 € 3999 su PVM
x
Array
Prekės kodas: PP8369
Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
Gamintojas: Yamamoto Nutrition
Kilmės šalis: Italija
Turite klausimų?

YAMAMOTO® NUTRITION
Infusion-ELITE Neil Hill Approved – Maisto papildas, turintis didelį baltymų kiekį, idealiai tinka po treniruotės.

Kai treniruojamės, mūsų raumenų audiniuose atsiranda tam tikrų traumų, kurios yra tiesiogiai susijusios su treniruotės intensyvumu. Šie plyšimai, realios traumos, sukelia daugybę fiziologinių reakcijų, kurios turi būti kuo greičiau atstatytos, jei norime optimizuoti treniruočių rezultatus ir kuo greičiau grįžti prie treniruočių. Raumenų skaidulų suirimas ir jų vėlesnė rekonstrukcija susilieja į procesą, žinomą kaip „baltymų apykaita“. Jei norime kuo greičiau atstatyti stiprius raumenis, pasiruošusius intensyviausioms treniruotėms, turime užtikrinti rekonstrukciją, tiekdami „plastinę“ medžiagą, pritaikytą „regeneracinei ugniai“ baltymų sintezės, kuri buvo sukelta. Pagrindinis tikslas yra įveikti raumenų irimą, vadinamą katabolizmu, kuris yra raumenų rekonstrukcijos ir augimo pagrindas, teigiamai paveikiant baltymų balansą rekonstrukcijos fazėje, stiprinant baltymų sintezės efektą ir pakeičiant struktūrinių baltymų irimo tendenciją, užtikrinant greitą baltymų/amino rūgščių tiekimą po treniruotės.

Greitas „plastinės“ baltymų medžiagos prieinamumas, ypač forma, kuria ji tiekiama, stipriai įtakoja šios rekonstrukcijos efektyvumą ir greitį. Aprūpinant kraują visomis būtinomis amino rūgštimis, kartu su kitomis vertingomis, kurios gali sustiprinti raumenų rekonstrukciją (be gliukozės svarbos) treniruotės metu ir ypač po jos, dar labiau padidinamas baltymų sintezės efektyvumas. Sportininkas, kuris treniruojasi tam tikru intensyvumu ir tam tikrą laiką, puikiai žino, kad po treniruotės nerekomenduojama „valgyti“ kieto maisto. Tačiau šis laikas po treniruotės yra labai svarbus rekonstrukcijos rezultatui, net jei iš karto mūsų organizmas nėra ypač „pasiruošęs“ virškinti ir įsisavinti šioje jautrioje fazėje, kai yra ūminis uždegimas ir stiprus aktyvios simpatinės nervų sistemos poveikis. Jei norime optimizuoti atsigavimą ir skatinti maksimalų anabolinį atsaką, virškinimas užtrunka per daug laiko, kad amino rūgščių medžiaga būtų biologiškai prieinama raumenims. Mokslas dabar patvirtina tai keliomis studijomis apie baltymų papildus po treniruotės, suteikdamas labai svarbių duomenų apie mikroelementų „laiką“ ir kokį tipą turėtume pasirinkti.

Pastarųjų metų tyrimai rodo, kad derinant keletą baltymų šaltinių (su santykinai skirtingu įsisavinimo ir išskyrimo laiku į kraują) yra geriau nei vartojant tik vieną baltymų šaltinį, nors ir turintį aukštą biologinę vertę, tai patvirtinama kaip geriausias pasirinkimas po treniruotės raumenų atstatymui.

Maisto papildų rinka siūlo įvairius baltymų šaltinius, turinčius aukštą biologinę vertę, gautus iš pieno produktų, bet ne tik (žr. kiaušinių baltymus), kurie gali turėti skirtingas amino rūgščių sudėties savybes, kurias galima išnaudoti ir skirtingą virškinimo arba įsisavinimo laiką. Pavyzdžiui, žinome, kad išrūgų baltymai, tiek koncentratai, tiek izoliatai, turi greitą vidutinį virškinimo ir įsisavinimo laiką, kuris dar labiau pagreitėja jų „hidrolizuotoje“ versijoje, t. y. ta pati žaliava patiria skirtingus hidrolizės procesus, kurie suteikia jai mažesnių, greičiau įsisavinamų peptidų savybes, nes jie, būdami iš anksto suvirškinti arba suskaidyti baltymai, seka „fermentinių pernešėjų“ kelius, kurie gali būti apibūdinami kaip „privilegijuoti“. Jie greičiau tampa biologiškai prieinami, išlaikydami savo sudėtį nepakitusią, nenusidegraduojančią ir taip pat tokią pačią „galią“ baltymų sintezei. Tai nepaneigia baltymų šaltinių, tokių kaip kiaušinių baltymai ar kazeinai, svarbos, kurie virškinami lėčiau ir išskiria amino rūgštis, jei atsižvelgiame į tai, kad raumenys neatsistato ir neatsistato per vadinamąjį „anabolinį langą“ per 30 minučių. Baltymų sintezė tęsiasi ir turi būti palaikoma, o raumenų atsigavimas vyksta per kitas 6, 24 ir 48 valandas po intensyvios treniruotės.

Patirtis ir tyrimai apie maistinių medžiagų laiką parodė, kad vis svarbiau, jog šis amino rūgščių palaikymas būtų itin greitas ir efektyvus, tačiau taip pat, kad šis vertingų „statybinių blokų“ išsiskyrimas truktų ilgiau, iki kito kieto maisto valgymo.

Šiandien mokslas ir pažangiausios gamybos technologijos suteikia mums galimybę turėti baltyminių kilmės elementų su ypatinga biologine verte ir galimybe turėti juos „hidrolizuotų“ baltymų pavidalu, iš anksto suvirškintų, suskaidytų į mažus peptidus, kurie yra pasirengę pasiekti mūsų raumenis itin greitai, nereikalaujant sudėtingų virškinimo procesų, kurių mūsų organizmas, vis dar patirdamas stresą, negalėtų optimizuoti tuo momentu.

Infusion-ELITE buvo sukurtas kaip vienas iš naujos „Neil Hill Approved“ linijos pažengusiems sportininkams veikėjų, būtent tam, kad kuo greičiau suteiktų aukščiausios kokybės ir biologinės vertės amino rūgščių-baltymų medžiagą sportininkui, kuriam reikia greičiausio ir efektyviausio raumenų atsistatymo. Tai pasiekiama dėl labai lengvai virškinamų ir greitai įsisavinamų baltymų mišinio, idealiai tinkančio fazei iškart po treniruotės, kai mūsų kūnas vis dar „budrus“, „nepasiruošęs“ valgyti ir įsisavinti tai, ko jam reikia. Tačiau jei norime optimizuoti rezultatų intensyvumą, turime suteikti tai, ko jūsų raumenims reikia, kad jie kuo greičiau augtų. Šio ypatingo naujo baltymų atsigavimo papildo koncepcija yra kuo greičiau pristatyti šią vertingą medžiagą į kraujotaką ir toliau tiekti ją raumenims tam tikrą laiką, taip pakeldama plačiai patvirtintą baltymų papildų po treniruotės svarbą į naują efektyvumo lygį.

Infusion-ELITE suteikia sertifikuotą baltyminę medžiagą su geriausia biologine verte, gautą naudojant geriausią mikrofiltracijos ir hidrolizės technologiją, greitai ir neapkraunant virškinimo, ir itin maloniai skonio, kad būtų galima kuo greičiau pradėti raumenų rekonstrukcijos procesus, užtikrinant svarbią amino rūgščių kiekio didėjimą ir išlaikant jį kelias valandas. Tai pasiekiama dėl įvairių diferencijuotų baltymų mišinių derinio, turinčio skirtingus išsiskyrimo lygius. Šis naujos kartos „mišinys“, pagrįstas puikiais greito, itin greito ir laipsniško įsisavinimo.

Yamamoto Nutrition Infusion-ELITE 400 gr.
Grynasis kiekis:400 gr
Porcijos dydis: 30 gr
Maistinė vertė
Maistinė informacija (Choconcino)
Per 100 g:
  • Energija: 1505 kJ / 355 kcal
  • Riebalai: 1,4 g
    • iš jų sočiųjų riebalų: 0,6 g
  • Angliavandeniai: 6,2 g
    • iš jų cukrų: 3,2 g
  • Skaidulos: 3,3 g
  • Baltymai: 77 g
  • Druska: 1,17 g
Per dienos dozę (30 g):
  • Energija: 452 kJ / 106 kcal
  • Riebalai: 0,4 g
    • iš jų sočiųjų riebalų: 0,2 g
  • Angliavandeniai: 1,8 g
    • iš jų cukrų: 1,0 g
  • Skaidulos: 1 g
  • Baltymai: 23 g
  • Druska: 0,35 g
Kitos medžiagos per dienos dozę (30 g = 3 samteliai):
  • Digezyme® fermentų kompleksas: 300 mg
    • iš kurių alfa-amilazė: 24000 DU/g: 8,7 mg
    • iš kurių proteazė: 6000 PC/g: 4,6 mg
    • iš kurių celiulazė: 1100 CU/g: 2,1 mg
    • iš kurių laktazė: 4000 ALU/g: 3,3 mg
    • iš kurių lipazė: 200 FIP/g: 0,1 mg
Sudėtis: išrūgų baltymų izoliatas, gautas kryžminio srauto mikrofiltracijos būdu (sudėtyje yra emulsiklio: saulėgrąžų lecitino), kiaušinio baltymo milteliai, hidrolizuotas PeptoPro® kazeinas (sudėtyje yra pieno), mažai riebalų turintys kakavos milteliai, hidrolizuotas išrūgų baltymų izoliatas Optipep 90 DH4 Instant (sudėtyje yra emulsiklio: sojų lecitino), aromatai (sudėtyje yra pieno), Digezyme® fermentų kompleksas (alfa-amilazė, proteazė, celiulazė, laktazė, lipazė), priešsukimo medžiaga: silicio dioksidas; rūgštingumo reguliatorius: natrio citratas; saldikliai: acesulfamas K, sukralozė.

Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje nei +25ºC temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių bei drėgmės.
Įspėjimai: Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims, asmenims sergantiems inkstų ligomis ir asmenims iki 18 metų. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Serija: žr. ant pakuotės
Geriausias iki: (pabaigos) žr. ant pakuotės
Platintojas: UAB "Papildų pasaulis", įmonės kodas: 304163396, PVM kodas: LT100009916016, Vilnius, info@papildupasaulis.lt; +37063340350

Parašyti atsiliepimą
Skambink
Rašyk